What's happening?

SURSE VIDEO 6520 de Vizualizari Report Error

  • SERVER 1despreseriale.online
  • SERVER 2despreseriale.online
  • SERVER 3despreseriale.online
  • SERVER 4despreseriale.online

Mireasa din Istanbul: 3x76

Episodul 76

Mireasa din Istanbul Sezonul 3 Episodul 76 online Subtitrat in Romana.

In acest serial joaca actorii Ozcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoğlu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoglu, Dilara Aksüyek și Güven Murat Akpınar.

Urmareste Mireasa din Istanbul episodul 76 online subtitrat

Urmareste si episodul anterior: Mireasa din Istanbul – Episodul 75

Süreyya, o tânără fată care a crescut fără tată si fără mamă, o fată frumoasă și mândra, plina de viata. Experimenteaza o poveste de dragoste dramatică, alaturi de Faruk, un om de afaceri bogat și carismatic, care apare dintr-o dată.

Iubirea dintre Sureyya, care crește în oraș mare, și care este libertina, și Faruk, care este strâns legat de familie și tradițiile sale, în ciudaaspectului său modern.

Ozcan Deniz

Sezonul al doilea al serialului fenomen „Mireasa din Istanbul” (titlul original: „Istanbullu Gelin”), cu Asli Enver si Ozcan Deniz in rolurile principale, va debuta la Kanal D pe 22 august, la ora 20:00. Telespectatorii ii vor putea urmari pe micile ecrane, in continuarea povestii intense de dragoste, pe Sureyya (Asli Enver) si omul de afaceri Faruk (Ozcan Deniz), intamplari inedite si rasturnari de situatie care vor pune dragostea protagonistilor sub semnul intrebarii. In ultimul episod al sezonului trecut, Sureyya si Faruk primisera o veste cumplita din partea medicilor. Trecutul ii bantuia pe cei doi, iar tanara luase o decizie radicala, realizand ca Faruk ar putea sa iubeasca pe altcineva.

Vizioneaza si serialul: Captain Marvel ( 2019 )

Asli Enver

Cu un scenariu alert, beneficiind de jocul unor actori foarte talentati si abordand tema diferentelor uriase de mentalitate dintre doua lumi ce par greu de conciliat, serialul „Mireasa din Istanbul” va continua sa tina milioane de romani cu sufletul la gura, de miercuri, 22 august.

Urmareste Mireasa din Istanbul episodul 76 online subtitrat

Mireasa din Istanbul – Episodul 76
Mar. 21, 2019
DISTRIBUIE39

Comentează Filmul sau Episodul

Nume *
Adăugați un nume de afișat
Adresă de email *
Adresa ta de email nu va fi publicată

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.