What's happening?

SURSE VIDEO 6303 de Vizualizari Report Error

  • SERVER 1Unknown resource
  • SERVER 2filmeu.com

Povestea noastră: 1x67

Episodul 67

Bizim Hikaye – Povestea noastră – Sezonul 1 Episodul 67 Online Subtitrat

Bizim Hikaye (Povestea noastră), este adaptarea turcească a serialului american “Shameless“. Acesta este difuzat de Fox TV (Turcia).
Urmareste serialul turcesc Povestea noastra (Bizim Hikaye) Episodul 67 online subtitrat.

In acest serial joaca actorii Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yagizcan Konyali, Nejat Uygur, Nesrin Cavadzade

EPISODUL ANTERIOR: Povestea noastră – Sezonul 1 Episodul 66

Povestea începe cu o familie care se luptă să supraviețuiască într-unul din cartierele sărace ale orașului Istanbul și cel mai mare copil a devenit mama acestei familii, Filiz (Hazal Kaya). Din momentul în care mama lor i-a abandonat, Filiz are grijă de cei cinci frați ai săi, în ciuda tatălui lor alcoolic, Fikri, și se ocupă de tot fără să se plângă. Urmareste Povestea noastra (Bizim Hikaye)

Ca şi Filiz, frații ei sunt copii puternici, care nu se lasă copleşiţi și au grijă de ei. Cei 5 fraţi sunt: Rahmet, Hikmet, Kiraz, Fikret și cel mai mic, Ismet… În timp ce Filiz își dedică viața fraţilor săi, descărcându-şi nemulțumirile celei mai bune prietene și vecine Tülay, încercând să câștige bani și având responsabilități mai mari decât ea însăși, brusc frumosul și charismaticul Bariş (Burak Deniz) intră în viața ei. Urmareste Povestea noastra (Bizim Hikaye) Episodul 67 online subtitrat

Vizioneaza si: Povestea noastră – Sezonul 1 Episodul 65

Acest tânăr care a apărut brusc va câștiga inima lui Filiz și va încerca să facă tot posibilul pentru a face parte din familie. În timp ce Bariş, care s-a îndrăgostit de Filiz de prima dată când a văzut-o, o impresionează, Filiz crede că nu există loc pentru iubire în viața ei și neagă sentimentele ei față de Bariş.Urmareste Povestea noastra (Bizim Hikaye)

Când se adaugă şi atitudinea protectoare a polițistului Cengiz, care este îndrăgostit de Filiz de ani de zile, lucrurile nu merg așa de ușor aşa cum credea Bariş. În afară de asta, identitatea secretă și viața misterioasă pe care Bariş ascunde devine un pericol pentru relația lor. Urmareste Povestea noastra (Bizim Hikaye)

Bizim Hikaye – Povestea noastra: Sezonul 1 Episodul 67

Povestea începe cu o familie care se luptă să supraviețuiască într-unul din cartierele sărace ale orașului Istanbul și cel mai mare copil a devenit mama acestei familii, Filiz (Hazal Kaya).

Din momentul în care mama lor i-a abandonat, Filiz are grijă de cei cinci frați ai săi, în ciuda tatălui lor alcoolic, Fikri, și se ocupă de tot fără să se plângă. Ca şi Filiz, frații ei sunt copii puternici, care nu se lasă copleşiţi și au grijă de ei. Cei 5 fraţi sunt: Rahmet, Hikmet, Kiraz, Fikret și cel mai mic, Ismet…

În timp ce Filiz își dedică viața fraţilor săi, descărcându-şi nemulțumirile celei mai bune prietene și vecine Tülay, încercând să câștige bani și având responsabilități mai mari decât ea însăși, brusc frumosul și charismaticul Bariş (Burak Deniz) intră în viața ei.

Povestea noastră – Sezonul 1 Episodul 67
Apr. 27, 2019
DISTRIBUIE17

Comentează Filmul sau Episodul

Nume *
Adăugați un nume de afișat
Adresă de email *
Adresa ta de email nu va fi publicată

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.