Video Sources 241 Views

  • SERVER 1
  • SERVER 2
  • SERVER 3
  • SERVER 4

Vuslat – Reuniunea: 1x2

Episodul 2

 Reuniunea – Episodul 2 Online subtitrat in Romana

Aziz este singurul fiu și moștenitor al unei familii bogate. Este pasionat, de succes și foarte respectat în societatea înaltă. El preia afacerea de familie în industria textilă după ce tatăl său se retrage și gestionează cu succes compania. Cu toate acestea, el are unele probleme cu Kerem, care a fost crescut de familia lui Aziz.

Urmareste serialul turcesc Reuniunea Episodul 2 online subtitrat

După ce părinții lui au murit când era mic, Kerem a fost adoptat de familia lui Aziz. A fost crescut într-o familie bogată, cu oportunități bune. Cu toate acestea, el trebuie să îndure plângerile și nemulțumirile mamei lui Aziz.

EPISODUL ANTERIOR: Reuniunea Sezonul 1 Episodul 1

În serialul VUSLAT Reuniunea , Kadir Doğulu va fi Aziz, om de afaceri, autoritar, charismatic, care conduce afacerea familiei, născut în Germania și întors, împreună cu familia, la vârsta de cincisprezece ani, în Turcia,

Parteneră îi va fi Devrim Özkan, actriță cunoscută publicului datorită rolului İpek Giray din serialul „Rüya/Visul„.

Recomandam si serialul: Mireasa din Istanbul

În timp ce Aziz lucrează ca CEO în afacerea familiei, Kerem lucrează în calitate de co-manager. Aziz se ocupa de afacerile legale, în timp ce Kerem desfășoară afacerile ilegale. Chiar dacă Aziz este conștient de partea întunecată a tatălui său, el preferă să nu aibe legatura cu activitățile ilegale. Kerem, pe de altă parte, dorește să câștige toată puterea și să-l disprețuiască pe Aziz. Urmareste serialul turcesc Reuniunea Episodul 2 online subtitrat.

Se mai vizioneaza si: Povestea noastră

Cu toate acestea, Feride află că fratele său, Firat, a fost, de asemenea, implicat. Aziz este suficient de puternic pentru a zdrobi această fată ca un gândac.

Dar Feride nu știe ce să facă. În acest proces mixt, Aziz se va îndrăgosti de Feride; Deși Feride este atras de Aziz, mândria lui îl va împiedica să se apropie de Aziz. După ce își acceptă dragostea, se vor confrunta cu această imposibilitate.

Din distributie fac parte actorii: Kadir Dogulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Pelin Uluksar, Umit Kantarcilar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Baran Bölükbasi, Serra Pirinç, Erdem Akakçe, Osman Alkas

 

Reuniunea Sezonul 1 Episodul 2
Jan. 14, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.