Video Sources 6082 Views

  • Watch trailer
  • SERVER 1
  • SERVER 2
  • TRAILER
Alpha (2018)

Alpha (2018)

Aug. 17, 2018USAPG-13
Your rating: 0
10 2 votes
what going on?

Synopsis

Alpha (2018) Online Subtitrat in Romana HD

Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

In filmul ” Alpha ” este vorba despre supravietuire, o poveste de acum 20.000 de ani in perioada erei glaciare. Zeta, un tanar ce se afla la prima sa vanatoare ce reprezenta initierea sa in grupul de elita a tribului sau, se raneste si e considerat mort dupa vanatoarea de bizoni care se termina dramatic. Zeta se trezeste ranit si singur, departe de locul sau de trib, de sat. Acesta de imprieteneste cu un lup pe nume Alpha si invata unul de la altul lucruri de baza pentru a vana si a face fata cu brio pericolelor din exterior. De asemenea, tanarul incearca sa isi gaseasca drumul inapoi spre casa deoarece iarna era gata sa vina.

Regizat de Albert Hughes, filmul american Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic.

Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Vezi online filmul Alpha (2018) gratis subtitrat in romana şi la calitate HD. 

Original title Alpha
IMDb Rating 6.7 46,832 votes
TMDb Rating 6.2

Similar titles

Mission: Impossible – Fallout – Misiune: Imposibila. Declinul (2018)
Cold Pursuit (2019)
Peter Rabbit – Peter Iepuraşul (2018)
The Last Witness – Ultimul martor (2018)
Jumanji: Următorul nivel ( 2019 )
A Simple Favor – O simplă favoare (2018)
Avengers: Infinity War – Răzbunătorii: Războiul infinitului (2018)
Pacific Rim 2: Revolta (2018)
Captain Marvel ( 2019 )
A Quiet Place – Fără zgomot! (2018)
I Kill Giants – Eu ucid giganți (2018)
The Lodger – Chiriașii (2017)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.