Video Sources 6130 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • SERVER 1openload.co
  • SERVER 2openload.co
  • TRAILERUnknown resource
Alpha (2018)

Alpha (2018)

Aug. 17, 2018USAPG-13
Your rating: 0
10 2 votes

Synopsis

Alpha (2018) Online Subtitrat in Romana HD

Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

In filmul ” Alpha ” este vorba despre supravietuire, o poveste de acum 20.000 de ani in perioada erei glaciare. Zeta, un tanar ce se afla la prima sa vanatoare ce reprezenta initierea sa in grupul de elita a tribului sau, se raneste si e considerat mort dupa vanatoarea de bizoni care se termina dramatic. Zeta se trezeste ranit si singur, departe de locul sau de trib, de sat. Acesta de imprieteneste cu un lup pe nume Alpha si invata unul de la altul lucruri de baza pentru a vana si a face fata cu brio pericolelor din exterior. De asemenea, tanarul incearca sa isi gaseasca drumul inapoi spre casa deoarece iarna era gata sa vina.

Regizat de Albert Hughes, filmul american Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic.

Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Vezi online filmul Alpha (2018) gratis subtitrat in romana şi la calitate HD. 

Original titleAlpha
IMDb Rating6.7 46,832 votes
TMDb Rating6.2

Similar titles

Terminal
Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)
The 15:17 to Paris (2018)
A Simple Favor – O simplă favoare (2018)
I Kill Giants – Eu ucid giganți (2018)
The Commuter -Pasager în trenul terorii (2018)
Game Night – Jocul de-a detectivii (2018)
Early Man: Tare ca piatra (2018)
Robin Hood: The Rebellion ( 2018 )
Ride ( 2018 )
Hunter Killer – Operaţiunea Hunter Killer ( 2018 )
Incident in a Ghost Land (2018)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.