What's happening?

SURSE VIDEO 13416 de Vizualizari Report Error

  • SERVER 1Unknown resource
  • SERVER 1filmeu.com
Brightburn (2019)

Brightburn (2019)

Apr. 20, 2019USAR
Rating-ul tău este: 0
8.2 5 voturi

Rezumat

Brightburn (2019) online subtitrat in romana HD

O mamă descoperă un copil undeva in padurea din spatele casei lor, după ce sa rugat mult timp sa poata da nastere propriului sau copil. Acest copil nu este o ființă umană normală ci este un extraterestru prabusit pe Pământ de pe o nava extraterestra iar lucrurile nu merg cu adevărat într-o direcție luminoasă și veselă.

Inocenta acestuia începe să dispară destul de repede, dobandeste puteri supranaturale urmand ca mai apoi, odata cu trecerea timpului, sa se transforme în ceva mult mai sinistru, un adevarat monstru .

James Gunn este cel mai notabil pentru munca sa în industria super-eroilor – cel mai recent, păzitorii dualității Galaxiei . Este frumos să vezi o schimbare a ritmului în producția lui Gunn, iar fundalul său în super-erou și sci-fi poate juca roluri majore în dezvoltarea unui film de groază. Brightburn ar putea fi comparat cu alte filme de groază remarcabile, precum Alien , Predator , și mai multe nume moderne, cum ar fi 10 Cloverfield Lane .

Personal, sunt un mare fan al filmelor horror psihologice și paranormale – și, deși nu am o mare varietate de științe-ficțiune în colecția mea, simt că aspectele genului science-fiction vor juca un rol imens în acest film. Știința-ficțiune înseamnă un fel de „necunoaștere” și necunoscută – lăsând publicului și producătorilor până la imaginația lor pentru a decide ce ar putea fi acolo.

Arta de a amesteca ceea ce prefigurarea președintelui ca un fel de posesie se întâlnește cu o formă de viață străină lasă o întrebare uriașă: Va fi aceasta cea mai nouă completare a familiei să crească ca un băiat normal normal? Sau acest tânăr cuplu, cuElizabeth Banks și David Denman , își va da seama repede că părinții nu sunt tot ce se așteptau să fie?

Brightburn (2019)
Brightburn (2019)
Brightburn (2019)
Brightburn (2019)
Titlul originalBrightburn
IMDb Rating6.2 54,843 de voturi

Titluri similare

Deadpool 2 (2018)
La nuit a dévoré le monde – Noaptea a devorat lumea (2018)
The Nun – Calugarita: Misterul de la manastire (2018)
Labirintul: Leacul morții (2018)
Love, Simon – Cu drag, Simon (2018)
We Are Not Alone
Family Blood (2018)
Terminal
The Upside (2019)
7 Days in Entebbe – Operaţiunea Entebbe (2018)
The Darkest Minds – Minți primejdioase (2018)
Ready Player One: Să înceapă jocul (2018)

Comentează Filmul sau Episodul

Nume *
Adăugați un nume de afișat
Adresă de email *
Adresa ta de email nu va fi publicată

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.