What's happening?

SURSE VIDEO 16766 de Vizualizari Report Error

  • Vizualizează trailer-ulyoutube.com
  • SERVER 1yandexcom
  • SERVER 2filmeu.com
Oh, Ramona!

Oh, Ramona!

Feb. 14, 2019Romania109 Min.PG
Rating-ul tău este: 0
6.4 5 voturi

Rezumat

Oh Ramona (2019) Film Online Subtitrat in Romana HD.

Filmul este ecranizarea cartii “Suge-o, Ramona!” redactata si publicata de catre Andrei Ciobanu. Povestea filmului il are in prim plan pe Andrei, un tanar adolescent, ce isi traieste prima sa poveste de dragoste intr-un mod foarte ironic si panicat, nestiind in unele situatii ce sa faca exact.

Dar aceasta relatie a lui se bate cap in cap cu o a doua iubita, si anume Ramona. Andrei se afla intr-o mare incurcatura, nestiind sigur, pe cine , ce si de ce sa aleaga. Oare va face el alegerea corecta? Oare va ramane cu vreo una dintre cele doua fete sau va sfarsi ramanand burlac? Urmariti filmul pentru a afla!

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

Cristina Iacob a dat startul castingului pentru următorul său lungmetraj, „Suge-o, Ramona!“, ale cărui filmări vor începe în vara anului 2017.

„Am pornit în sfârşit castingul, iar la scenariu lucrăm de ceva vreme. Caut cumva acul în carul cu fân, având în vedere că avem nevoie de tineri care să arate de 16 ani, dar să aibă deja 18 ani împliniţi. Se repetă cumva istoria de la «#selfie», acum cu alţi protagonişti. Sper să îi găsim pe cei potriviţi cât mai devreme, pentru a putea intra «în cantonament» împreună“, a declarat regizoarea.

Scenariul filmului este semnat de Alex Coteţ şi de Andrei Ciobanu şi are la bază cartea omonimă scrisă de Andrei şi care s-a bucurat de un succes enorm, având peste un milion de cititori în mediul online. 

„Titlul cărţii m-a respins iniţial“, a recunoscut Cristina. „Neştiind despre ce este vorba, «Suge-o, Ramona!» nu m-a atras să o citesc decât atunci când am văzut-o în librărie: o carte de peste 400 de pagini, citită de mai mult de un milion de tineri; adolescenţi care au ales să citească şi altceva înafara paginii de Facebook. Am fost plăcut surprisă să găsesc o poveste frumoasă de dragoste, prin care am trecut cu toţii în perioada adolescenţei, scrisă cu mult umor, şi care se întâmplă exact în perioada în care am făcut şi eu liceul. M-am regăsit î

Regizor: Cristina Jacob Scenariu: Andrei Ciobanu, Alex Coteț, Cristina Jacob Distribuție: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks Editor: Gabriel Tudor Marin, Dragoș Teglaș Trailer editor: Mihai Codleanu Distribuit de: Jacob Bros

 

Titlul originalOh, Ramona!
IMDb Rating4.9 6,133 de voturi
TMDb Rating9.7 7 de voturi

Director

Director

Actori

DISTRIBUIE13

Titluri similare

Game Over, Man! (Film 2018)
Blockers – Interzis la… (2018)
A Simple Favor – O simplă favoare (2018)
Jumanji: Următorul nivel ( 2019 )
Gringo: Amator în misiune (2018)
Christopher Robin (2018)
Ant-Man and the Wasp – Omul Furnică şi Viespea (2018)
Ralph Breaks the Internet (2018) – Ralph rupe netu’
The Kissing Booth – Cabina de sarut (2018)
A Star Is Born – S-a născut o stea ( 2018 )
Father Figures – Bastarzii (2017)
Shazam! (2019)

Comentează Filmul sau Episodul

Nume *
Adăugați un nume de afișat
Adresă de email *
Adresa ta de email nu va fi publicată

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.