Hackerville – Sezonul 1

Hackerville ( 2018 ): Sezonul 1

Nov. 04, 2018
Rating-ul tău este: 0
7 1 vot

Hackerville – Sezonul 1 Online HD

Serialul Hackerville, creat de HBO în parteneriat cu TNT și filmat în România și Germania, va avea premiera în luna noiembrie, potrivit unui anunț al postului HBO care a lansat și primul teaser al producției.

Publicitate

Episoadele sunt regizate de Igor Cobileanski (Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata). În rolurile principale ale distribuției româno-germane sunt: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni și melci) și tânărul actor debutant,Voicu Dumitraș.

Despre serial. Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania.

Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea inițială din acest trio se transformă treptat într-o relație de interdependență.

Comentează Filmul sau Episodul

Nume *
Adăugați un nume de afișat
Adresă de email *
Adresa ta de email nu va fi publicată

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.