Mireasa din Istanbul

Mireasa din Istanbul

Mar. 03, 2017
Your rating: 0
8.4 8 votes

Seasons and episodes

3Season 3 Sep. 21, 2018

Video trailer

Synopsis

Acesta a cucerit deja publicul din România cu rolul din producțiile de succes „Ziua în care mi s-a scris destinul” și „Havin: două vieți, o dragoste”, difuzate tot de Kanal D .

Actor, cantăret, scenarist, producător și regizor, Ozcan Deniz este unul dintre cei mai influenți artisti din Turcia.

Celebrul actor și-a construit incă din adolescență o carieră solidă si nimic nu a fost prea dificil în a-și urmă visul de a deveni un artist complet.

A renuntat la scoală la 13 ani pentru a urmă o carieră muzicală.

“Nu cred în succesul care vine peste noapte. În spatele unei cariere solide, indiferent de domeniu, este nevoie de multă muncă. În cazul unei cariere artistice, pe langă muncă, trebuie să pui și mult suflet. Nu îmi pot imagina viată fără scenă, fără platourile de filmare, fără public”, a declarat Ozcan Deniz.

Vizioneaza si : Overboard – Amnezie cu surprize (2018)

Serialul „Mireasa din Istanbul”, în care Ozcan interpretează un rol excepțional, se concentrează in jurul unei incredibile povești de dragoste între doi oameni diferiți ca statut social, și care, aparent, nu au nicio sansă de a fi impreună. Telespectatorii vor fi martorii conflictului dintre două lumi, cea traditională și cea modernă.

Sureyya (Asli Enver) este o frumoasă tanără, proaspăt absolventă de Conservator, care incearcă să își facă debutul în tumultuoasă industrie muzicală. În viată ei apare un tanăr si bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozcan Deniz). Iubirea dintre cei doi va trece prin incercări teribile.

„M-a captivat această poveste din clipă in care am primit scenariul. Am retrăit emoțiile începuturilor mele în domeniul muzical”, a mai precizat Deniz.

Mireasa din Istanbul
Original title Mireasa din Istanbul
TMDb Rating 5.5 2 votes
First air date Mar. 03, 2017
Last air date Dec. 07, 2018
Seasons 3
Episodes 65
Average Duration 120 minutes

Similar titles

Vuslat – Reuniunea
Hackerville ( 2018 )

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

AdBlock DETECTAT !

Pentru că site-ul să funcționeze corect va rugăm să va Dezactivați Adblock-ul.
Unele Playere nu funcționează cu Adblock !
DE REȚINUT:Noi nu avem pe Website pop-up-uri.